Wie produceert jacuzzi-spa's?

Top Hot Tub-fabrikanten in de VS; 1.Jacuzzi Brands LLC, Californië; 3.Bullfrog International LC, Utah; 4.Arctic Spas is over de hele wereld bekend voor twee hoofddoeleinden, waaronder het maken van prachtige bubbelbaden die uitblinken in intense klimaten en innoveren door de technologische grenzen van de hot tub te verleggen tub-industrie. Arctic Spas bestaan al meer dan twee decennia en zijn pionier in meer dan een dozijn spa-innovaties om een meer vermakelijke en ontspannende spa-ervaring te creëren. Aries Spas staat erom bekend hoogwaardige, innovatieve bubbelbaden te bouwen en deze tegen redelijke prijzen te verkopen. .

Ze werken aan het analyseren van de behoeften van de klant om de perfecte spa voor een bepaalde levensstijl te vinden. Artesian Spas produceert enkele van de hoogste kwaliteit bubbelbaden die momenteel op de markt zijn. Elk van de hottub-modellen van het bedrijf is zorgvuldig vervaardigd met een combinatie van functionaliteit en elegantie. Er zijn tal van hoogwaardige functies te vinden in Artesian Spas en het bedrijf heeft een netwerk van dealers over de hele wereld.

Barefoot Spas is een van de toonaangevende fabrikanten van bubbelbaden en zwemspa's in Noord-Amerika. Ze maken al hun geavanceerde bubbelbaden en spa's met de hand in hun ultramoderne productiecentrum in Richmond, VA. Barefoot Spas is een van de toonaangevende productiebedrijven voor geavanceerde bubbelbaden en zwemspa's. Barefoot Spas, bubbelbaden en zwemspa's worden in Amerika met de hand gemaakt door een team van hooggekwalificeerde ambachtslieden en ingenieurs.

Omdat Bullfrog Spas zijn gemaakt met ABS-frames en onderstellen in plaats van hout of metaal, is er geen risico dat uw spa na verloop van tijd gaat rotten of roesten. Cal Spas begon met een kleine selectie bubbelbaden in een keuze uit slechts een paar kleuren en stijlen. Geleidelijk aan groeide het merk in populariteit en binnen een paar jaar begon Cal Spas met landelijke distributie. Catalina Spas is de toonaangevende spa-fabrikant op het gebied van geavanceerde technologie en hoogwaardige fitness- en fitnessapparatuur die de consument ultramoderne constructie en absolute ontspanning biedt.

Catalina Spa's zijn zorgvuldig gebouwd om jarenlang zorgeloos te presteren ondanks frequent, dagelijks gebruik. Hierdoor bouwen we de beste spa's en zwemspa's in de industrie met hoogwaardige, efficiënte verwarmingstoestellen, pompen en andere componenten. Alle Clearwater Spas zijn gecertificeerd volgens de California Energy Commission (CEC) — de strengste energienormen in de Verenigde Staten. We voldoen niet alleen aan deze normen, we overtreffen ze.

Als's werelds eerste en grootste fabrikant van whirlpoolproducten zet Jacuzzi zich in voor state-of-the-art ontwerp, veiligheid en technologie. Het resultaat was de J-300, een kleine draagbare pomp die in een badkuip kon worden geplaatst om een rustgevende hydromassage te creëren. In 1956 begon Jacuzzi het therapeutische apparaat op de markt te brengen aan ziekenhuizen en scholen, waarbij een kleine maar solide niche werd ontwikkeld op de markt voor chirurgische benodigdheden. Kenneth, die de fysieke uitdagingen van reumatoïde artritis bleef bestrijden, richtte vervolgens zijn eigen succesvolle softwarebedrijf op en de jacuzzipomp die voor hem was uitgevonden, verwierf zijn eigen bekendheid als het speeltje van beroemdheden.

Halverwege de jaren vijftig werd de particuliere Jacuzzi Brothers gerund door de tweede generatie jacuzzi's. Naast zijn toonaangevende landbouwpompen en de J-300, patenteerde en produceerde het bedrijf een grote verscheidenheid aan producten die gebruik maakten van hun expertise in hydraulische technologie, waaronder waterstraalvoortstuwingsmotoren voor een groeiende recreatieve motorbootindustrie, evenals zwembadapparatuur en een windmachine die gewassen tegen vorst hielp beschermen. In 1968 studeerde Roy Jacuzzi, lid van de derde generatie jacuzzi's die voor het bedrijf werkte, af aan de universiteit met een diploma in industrieel ontwerp en trad toe tot het familiebedrijf als hoofd van de onderzoeksafdeling. Op zoek naar nieuwe toepassingen voor de producten van het bedrijf, kwam Roy op het idee om het J-300 hydrotherapie-apparaat op de markt te brengen aan de groeiende vrijetijds- en fitnessmarkt.

Dit apparaat, genaamd het Romeinse bad, maakte het onnodig om een draagbare pomp in het bad te plaatsen, waardoor de bader het volledige interieur van het bad kon genieten om van de hydromassage te genieten. De zelfstandige unit werd op de markt gebracht als vervanging voor de standaard badkuip en kon worden gebruikt met of zonder de hydromassagefunctie. In 1970 was de verkoop van het ingebouwde bubbelbad veelbelovend genoeg om de introductie van een groter model, de Adonis, te rechtvaardigen en binnen twee jaar produceerde het bedrijf een tweepersoonseenheid, genaamd de Gemini, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. De Gemini-lijn werd gevolgd door nog grotere modellen, spa's genaamd, die compleet met filters en boilers werden geproduceerd om de noodzaak te vermijden om ze bij elk gebruik te vullen en te legen.

De relaxte cultuur van Californië in de jaren zeventig bleek de perfecte startpunt te zijn voor het vrijetijdsgerichte product en tegen de middelste jaren van het decennium was het bezitten van een jacuzzi een symbool geworden van de zachte Californische levensstijl. Enkele opties die beschikbaar zijn op de luxere modellen waren de Water-Rainbow watervalachtige vultuit, programmeerbare massagestralen, onderwaterverlichting en ingebouwde gespiegelde kaptafel. Under Hanson Jacuzzi zette zijn internationale uitbreiding en zijn nieuwe productintroducties voort. Het douchesysteem, beschikbaar voor één of twee gebruikers, beschikt over gegoten stoelen, programmeerbare hydrotherapiestralen, multifunctionele douchekoppen en stoomtherapie, evenals luxe opties zoals ingebouwde cd-spelers, watervallen en waterdichte verborgen kasten om badjassen en handdoeken op te bergen.

In 1996 waren internationale markten, waaronder Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en de Pacific Rim, goed voor ongeveer 46 procent van de verkoop van Jacuzzi en analisten voorspelden dat deze sector in de volgende eeuw zou toenemen naarmate de populariteit van grote, uitgebreide badkamers zich wereldwijd verspreidde. Plannen voor een nieuwe faciliteit in Singapore die producten zou produceren die speciaal voor Aziatische consumenten waren ontworpen, waren in 1997 aan de gang en beloofden een aanzienlijk nieuw aandeel van deze markt te leveren. Jacuzzi Brands LLC werd opgericht in het begin van de 20e eeuw toen de familie Jacuzzi vanuit Italië naar de VS kwam en begon met het ontwerpen en produceren van innovatieve hydrotherapieproducten voor thuis. Een van Hanson's eerste stappen in de reorganisatie van de overgenomen bedrijven was het benoemen van Roy Jacuzzi als president en CEO van Jacuzzi Inc.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *