Zijn opblaasbare jacuzzi's het waard?

Alle borden wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn. Zelfs als u de kosten optelt voor het kopen van de opblaasbare hot tub, het kopen van accessoires en het betalen om het zwembad het hele jaar door goed onderhouden en draaiende te houden, is het nog steeds niet zo duur als het kopen en installeren van een ingebouwde hot tub. Onthoud echter dat als de hot tub eenmaal is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten totdat het spa-water de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère.

Op ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur nodig heeft om de aanbevolen 104 graden F. te bereiken. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur.

U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over het aantal uren verwarming dat nodig is om aan uw hottub-behoeften te voldoen. Als u uw opblaasbare jacuzzi in de winter wilt gebruiken, zijn er enkele aanvullende aanpassingen om de prestaties van uw bad te verbeteren. Hierdoor is opblaasbare jacuzzi een financieel slimmere manier om de weelderige spa-ervaring naar uw huis te brengen. De beste opblaasbare hot tub is de Bestway Saluspa Miami Air Jet Inflatable Spa (grijs) die ik aanbeveel.

Maar als je traditionele hydrojets wilt, zijn er opblaasbare jacuzzi-modellen die ze hebben, zoals de Intex PureSpa Deluxe. Als u probeert te begrijpen wat u kunt verwachten van een nieuwe opblaasbare spa, kan dit u helpen te weten dat opblaasbare spa's dezelfde functies hebben als duurdere hottub-installaties. Een groot voordeel dat een opblaasbare jacuzzi heeft ten opzichte van de duurdere optie, is de mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is. Gelukkig is het luidruchtigste dat je opblaasbare hot tub zal zijn tijdens het opzetten, terwijl het bad zelf opblaast.

Hoewel de beste opblaasbare hot tub niet per se de goedkoopste is, komt de beslissing in feite neer op een keuze tussen 4 opblaasbare hot tub-merken.

Leave a Comment

Required fields are marked *