Wat is de beste opblaasbare jacuzzi?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 26 mei 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare jacuzzi gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels en een gedempte vloer te produceren, is dit een zeer comfortabel bad om in te genieten. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en dat de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe badkuip om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar vanaf dit moment waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om dingen warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van deze grootte, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massageinstelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur continu gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel.

Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee u de temperatuur en het massagesysteem op afstand kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus geschikt voor een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten.

Om uw specifieke voorschriften te achterhalen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Hoeveel mensen er in het bad passen, is een belangrijke overweging voor de meeste shoppers. De meeste opblaasbare bubbelbaden op de markt zijn bedoeld voor twee tot vier personen, terwijl sommige grotere versies plaats bieden aan zes of zeven. De capaciteit van de hot tub wordt meestal gemeten in gallons, waarbij de meeste producten op de markt een capaciteit hebben die varieert tussen 175 en 275 gallons.

Fabrikanten meten doorgaans de capaciteit op het punt waar de kuip 80 procent vol is. Deze ruime, comfortabele hot tub van Coleman biedt duurzaamheid en luxe tegen een betaalbare prijs. Met een capaciteit van 254 gallon is deze opblaasbare hot tub geschikt voor vier tot zes personen en beschikt over 114 luchtstralen die een rustgevend, spa-achtig effect creëren. Een breed temperatuurbereik van 68 tot 104 graden Fahrenheit zorgt ervoor dat de watertemperatuur past bij uw persoonlijke voorkeur, en 100 krachtige luchtstralen bieden zwemmers veel comfort.

Een sterke buitenlaag van mesh biedt extra bescherming tegen de elementen. Het heeft een buitendiameter van 77 inch, een binnendiameter van 57 inch, een hoogte van 26 inch en een capaciteit van 210 gallons. Met deze hottub voor vier personen kunt u een spa-achtige ervaring creëren in uw achtertuin. Met 140 luchtstralen profiteert u van een zacht massage-effect.

Hij is uitgerust met een draadloos bedieningspaneel met aanraaktoetsen. Het is gemaakt van duurzaam, 3-laags Fiber-Tech-materiaal dat lekbestendig is. Het bevat een filtersysteem voor hard water dat de opbouw van calcium voorkomt. Het wordt ook geleverd met een kleurveranderend LED-licht om leuke lichteffecten te creëren.

Het heeft een buitendiameter van 77 inch, een binnendiameter van 57 inch en een hoogte van 28 inch, met een watercapaciteit van 210 gallons. Het bevat een geïsoleerde hoes, twee filterpatronen, een draagtas en een drijvende chloordispenser. De Helsinki AirJet is 26 inch hoog en heeft een buitendiameter van 71 inch en een binnendiameter van 67 inch, waardoor hij plaats biedt aan maximaal zeven personen. Het wordt geleverd met een chemische dispenser en twee filterpatronen.

Voor een romantische avond is er geen betere sfeer dan een duik in een hot tub. De Bestway SaluSpa Miami opblaasbare hot tub zou precies het ding kunnen zijn, want het heeft een compact ontwerp, 120 krachtige bubbelstralen en de watertemperatuur kan worden aangepast tot 140 graden Fahrenheit. Met een diameter van 85 inch is deze grote opblaasbare hot tub bedoeld voor maximaal zes personen. Het heeft 170 bubbelstralen voor een zacht masserend effect en is uitgerust met een hardwaterbehandelingssysteem dat calciumophoping voorkomt en het water zachter maakt voor uw huid en kleding.

De temperatuur kan worden geregeld met behulp van een digitaal paneel en een veelkleurig LED-licht stelt u in staat om verschillende sferen te creëren die bij uw stemming passen. Bij de hot tub worden twee hoofdsteunen geleverd en er kunnen er meer worden gekocht om extra zwemmers te bieden. Deze vierkante opblaasbare hot tub is een geweldige keuze als je hem tegen een muur of in een hoek van je terras of terras wilt plaatsen. Het is geschikt voor maximaal vier personen en dankzij de vorm kunnen zwemmers comfortabel hun benen strekken.

Het beschikt over 114 omringende luchtstralen en is uitgerust met een digitaal bedieningspaneel waarmee u de temperatuur kunt regelen. De wanden zijn gemaakt van 3-laags TriTech, waardoor ze duurzaam en lekbestendig zijn. Het heeft gemakkelijk op te tillen handgrepen, waardoor het gemakkelijker te vervoeren is. De afmetingen zijn 71 inch bij 71 inch bij 26 inch.

Met 80 procent gevuld heeft het een watercapaciteit van 177 gallons. Het bevat een versterkte hoes, een chemische drijver, twee filterpatronen, een padbeschermer en een reparatiepatch. Dit vierpersoons model van Intex bevat 140 krachtige bubbelstralen, meer dan de meeste andere modellen op de markt. Deze jets zorgen ook voor een sterker massage-effect dan andere vergelijkbare producten.

Als u in een gebied met hard water woont, kunt u profiteren van het ingebouwde hardwaterbehandelingssysteem dat bedoeld is om calciumophoping te voorkomen. Het heeft een 3-laags Fiber-Tech-constructie waardoor het materiaal sterk en duurzaam is. Het is uitgerust met een geïsoleerde hoes, een kleurveranderende LED-lamp, twee filterpatronen, twee hoofdsteunen, een thermische gronddoek, een opblaasslang, een draagtas, een drijvende chloordispenser en een pH-teststrip. De binnendiameter is 57 inch, de buitendiameter is 71 inch en de hoogte is 28 inch.

Het heeft een capaciteit van 210 gallons. Hoewel sommige van de bovenstaande opties krachtige jets bevatten voor voldoende massagemogelijkheden, geven sommige misschien de voorkeur aan een licht, rustgevend effect. Voor deze voorkeuren wordt het Bestway SaluSpa Paris AirJet-bad van 213 gallon geleverd met slechts 76 luchtstralen op het onderste paneel van het bad voor een subtiele en zachte massage terwijl u geniet. Dit model werkt op een topwarmte-instelling van 104 graden Fahrenheit en heeft ook een verwarmingssysteem dat tot 72 uur van tevoren kan worden geprogrammeerd en bevat een zwembadvoering, pomp, 2 filterpatronen, LED-lichtstrips, een reparatiepatch en een AirJet-systeem.

Bovendien zorgt het ingebouwde bedieningspaneel voor eenvoudige aanpassingen aan temperatuur en waterdebiet. Voor een betrouwbare, comfortabele ervaring na het werk is de Coleman opblaasbare hot tub onze topkeuze. De Coleman hot tub heeft een 3-laags TriTech versterkte constructie, een capaciteit van 254 gallon en biedt plaats aan 4 tot 6 personen. Als alternatief, voor een budgetvriendelijke optie, heeft de Intex opblaasbare hot tub een mesh-constructie, een capaciteit van 210 gallon, biedt plaats aan 4 personen en wordt geleverd met meerdere gereedschappen en accessoires.

Als het gaat om een hot tub, is de belangrijkste factor om te overwegen de materialen waarvan ze zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Veel van onze topkeuzes zijn gemaakt van drielaagse materialen, met geselecteerde opties met l-balkconstructies en dropstitching. Wat betreft plezier, deze baden variëren van 177- tot 297 gallon capaciteiten, bieden plaats aan 2 tot 7 personen, en omvatten 76 tot 170 bubbels- of luchtstralen voor ontspanning en massagemogelijkheden. De warmte en beweging van de watermassage van een hot tub ontspant gespannen spieren en geest.

Maar niet iedereen heeft de vierkante meters of het budget voor een permanent model op ware grootte. En zou het niet leuk zijn om tijdens het kamperen of op vakantie een hot tub op te zetten? Met de beste opblaasbare bubbelbaden kun je overal waar je water en voldoende ruimte hebt een ontsnapping opzetten. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub wordt geleverd met alle functies voor een ontspannende nacht in een hot tub. Een digitaal bedieningspaneel past eenvoudig de temperatuur aan tot 104° F.

De kachel verhoogt de temperatuur met ongeveer twee graden per uur, dus het kan enige tijd duren om die ingestelde temperatuur in eerste instantie te bereiken. Als het er eenmaal is, houdt een automatische timer die temperatuur tot 72 uur vast. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub biedt de beste mix van functies, duurzaamheid en comfort, waardoor het onze eerste keuze is. Voor degenen die instelbaar comfort willen, passen de verstelbare hydrojets van de Bestway SaluSpa Hawaii HydroJet Pro uw comfort en spa-ervaring aan.

Hoewel een beetje aan de kleinere kant, biedt deze duurzame opblaasbare hottub voor vier personen een aantal wenselijke functies die deze keuze van Intex plezierig en gemakkelijk te gebruiken maken, waaronder een geïsoleerde hoes, thermische gronddoek, opblaasslang, draagtas, drijvende chloordispenser en pH-teststrip. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, de kwaliteitsconstructie en de welverdiende reputatie van Coleman op het gebied van klantenservice. .

Leave a Comment

Required fields are marked *