Wat is het beste om onder een opblaasbare hot tub te plaatsen?

Als je onlangs een hot tub hebt gekocht die wordt geleverd met een gronddoek vergelijkbaar met die Intex opblaasbare bubbelbaden, dan kun je dat gewoon gebruiken voor je opblaasbare hot tub. . Deze is vervaardigd uit een dikke en duurzame textielvezel. Bescherm uw voering tegen snijwonden en lekke banden veroorzaakt door rotsen, wortels, notengras, glas en ander gevaarlijk grondafval.

In elkaar grijpende schuimtegels kunnen een dikkere hoeveelheid vulling onder de bodem van uw hot tub toevoegen dan gronddoek. Ze zijn ook heel eenvoudig op te zetten en afhankelijk van de grootte van uw hot tub zouden 30 tot 40 tegels van deze 12 ″ bij 12 ″ 'schuimtegels voldoende moeten zijn om de benodigde vloeroppervlakte te bedekken. Als je je hot tub op gras zet, raden we deze optie ten zeerste aan. U kunt zelfs een gronddoek of zeil boven uw in elkaar grijpende schuimtegels plaatsen om de bodem van uw opblaasbare hot tub beter te beschermen.

Welnu, deze basispads van plastic hars zouden bovenaan uw lijst moeten staan, omdat deze worden aanbevolen voor buiten- of binnenbaden. Op deze manier kunt u slechts één of twee keer per maand wegkomen met het schoonmaken van het gronddoek, de tegels of de vulling van uw hot tub. Voor in elkaar grijpende tegels, gronddoek en basiskussens van kunststof hars hangt hun levensduur sterk af van de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt bij het maken ervan. Onder hen gaan de basispads het langst mee en kunnen ze zelfs langer meegaan dan uw huidige opblaasbare hot tub.

Dus, wat is de beste basis voor een opblaasbare hot tub? Opblaasbare bubbelbaden kunnen op een breed scala aan oppervlakken worden geplaatst, maar enkele van de beste zijn beton, gras en terrasplanken die indien nodig op passende wijze zijn versterkt. Gras, beton en gemalen grind zijn ook geweldige opties, afhankelijk van uw bestaande tuin. We hebben een opblaasbare, en wat je eronder legt, maakt een enorm verschil voor warmtebehoud. Houten terrasplanken zijn waarschijnlijk beter dan de grond, maar ik zou aanraden om ook iets anders neer te leggen dat eigenlijk is ontworpen om te isoleren.

We hebben reflecterende isolerende vloeronderlaag onder de onze geplaatst, evenals de meegeleverde schuimmatten, en merkten een groot verschil in warmtebehoud op in vergelijking met alleen de schuimmatten. Maar de onze staat op stenen platen, dus je merkt misschien niet zo'n groot verschil als het op hout is. Volg de instructies van de fabrikant om precies te weten wanneer het veilig is om het frame te verwijderen. Je kunt niet zomaar een hot tub op los grind plaatsen; je moet eerst een houten frame bouwen om het te bevatten.

Bereken vervolgens hoeveel kubieke meter grind je nodig hebt, goed voor minstens 4 inch grind. Steenslag daarentegen is gekarteld en gestructureerd, waardoor het een solide basis kan vormen wanneer het wordt verdicht. Tapijtvulling is zeer geschikt voor alle soorten opblaasbare bubbelbaden, dus het zou perfect zijn voor uw opblaasbare lay-z spa. .

Leave a Comment

Required fields are marked *