Soorten opblaasbare bubbelbaden?

Coleman SaluSpa Opblaasbare Hot Tub · 2.Intex PureSpa Plus 85 · 3.Intex Greywood Deluxe Opblaasbare Spa Hot Tub · 4.Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 26 mei 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare hot tub gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels en een gedempte vloer te produceren, is dit een zeer comfortabel bad om in te genieten. . De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe badkuip om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype.

Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om dingen warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak. Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van deze grootte, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is.

Er is echter maar één massageinstelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur continu gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen.

Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen. In ieder geval, als je een groot gezin hebt of een bad wilt om vrienden te vermaken, moet je kiezen voor een grotere capaciteit (4-6 personen) en ervoor zorgen dat je er voldoende ruimte voor hebt. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te achterhalen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren.

Het is gebruikelijk dat er een hek nodig is dat minimaal 4ft lang en niet schaalbaar moet zijn. Volgens strengere voorschriften zullen sommige gemeenten een stevige muur rond het bad eisen. Op zijn minst is een afsluitbare hoes vereist. Het zou het gewicht van een persoon moeten kunnen nemen zonder in te storten.

Als het gaat om een hot tub, is de belangrijkste factor om te overwegen de materialen waarvan ze zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Veel van onze topkeuzes zijn gemaakt van drielaagse materialen, met geselecteerde opties met l-balkconstructies en dropstitching. Wat betreft plezier, deze baden variëren van 177- tot 297 gallon capaciteiten, bieden plaats aan 2 tot 7 personen, en omvatten 76 tot 170 bubbels- of luchtstralen voor ontspanning en massagemogelijkheden. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, de kwaliteitsconstructie en de welverdiende reputatie van Coleman op het gebied van klantenservice.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *