Verliezen opblaasbare bubbelbaden lucht in de kou?

Hoewel het meestal niet wordt aanbevolen om opblaasbare bubbelbaden te gebruiken bij luchttemperaturen onder de 40 graden F, is het voor de meeste mensen gebruikelijk geworden om in de winter mobiele bubbelbaden te gebruiken. Het blijkt dat de ervaring ontspannend is. Nee, bubbelbaden lopen niet leeg bij koud weer. Mensen die opblaasbare bubbelbaden gebruiken, moeten er goed voor zorgen, vooral in de winter.

Het wordt aanbevolen om bij slecht weer en de temperatuur onder 45° F de kuip leeg te laten lopen en te wachten op betere weersomstandigheden. Dit is ook een goede manier om de kwaliteit en het jarenlange gebruik van de opblaasbare bubbelbaden uit te breiden. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt.

Een isolerende grondmat onder het bad helpt om de watertemperatuur stabiel te houden. Kunnen opblaasbare bubbelbaden dus in de winter worden gebruikt? In veel gevallen is het antwoord helaas nee. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in koude omstandigheden, omdat het vinylmateriaal waarvan ze zijn gemaakt verslechtert als de temperaturen te laag dalen. Er zijn echter manieren om dit te omzeilen om u in de winter in staat te stellen uw spa te gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt.

De meeste fabrikanten van opblaasbare baden raden aan wanneer de temperatuur onder de 45° daalt, het bad leeg te laten lopen en te wachten op warmer weer. Dat is echter oké, aangezien het runnen van die bubbelstralen koude lucht in het water introduceert, wat de langzame warmtetoestand verergert. In de winter kunt u een opblaasbaar bubbelbad buiten laten staan, maar dit wordt niet aanbevolen. Als de temperatuur onder de 40F daalt, laat u uw opblaasbare hot tub leeglopen, demonteren en opslaan.

Als je hem in de winter wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de verwarming goed werkt en dat het stopcontact voldoende stroom kan leveren. Voeg isolatie toe om warmteverlies te minimaliseren en houd er rekening mee dat koud plastic minder flexibel is en vatbaarder is voor beschadiging. We hebben enkele van de beste opblaasbare bubbelbaden voor gebruik in de winter onderzocht en beoordeeld, waar u uw opblaasbare hot tub de hele winter constant kunt laten draaien, zonder het gedoe van het controleren van de watertemperaturen of het constant laten draaien van uw hot tub op een hoog verwarmingsniveau, wat u uiteindelijk een een klein fortuin op je elektriciteitsrekening. Er is niets dat zo luxueus klinkt als het idee om tijdens de koude wintermaanden een heerlijk warm, bruisend spabad te nemen, maar als je een opblaasbare hot tub hebt, vraag je je misschien af of het geschikt is voor inflatie tijdens het koude seizoen.

Het opblazen van de SaLuSpa Paris AirJet gaat ook moeiteloos, omdat het een pomp en een blikje bevat dat in zeer korte tijd zal opblazen tot zijn capaciteit van 250 gallon.

Leave a Comment

Required fields are marked *