Verliezen opblaasbare bubbelbaden na verloop van tijd lucht?

Ik zou een agressiever patchmateriaal aanbevelen, zoals onze Spa Bond. Je eerste fout was het kopen van een opblaasbare hot tub. De lucht mag niet zoveel vallen, je hebt vrijwel zeker een lek. Hot tubs zijn geweldig om te ontspannen met je gezin, en opblaasbare bubbelbaden laten je dat met een kleiner budget ervaren.

Maar de vraag die de meeste mensen zorgen baart, is: „worden opblaasbare bubbelbaden warm? Opblaasbare bubbelbaden worden heet, tot een temperatuur van 104° F. De meeste opblaasbare bubbelbaden zullen echter moeite hebben om die temperatuur te bereiken als de omgevingstemperatuur lager is dan 40° F. Ook in opblaasbare bubbelbaden kunnen de jets en verwarming niet tegelijkertijd functioneren. Het wordt aanbevolen om alle bubbelbaden permanent aan te laten staan.

Dit komt omdat het duurder is om de temperatuur weer op 104° te brengen dan om hem daar te houden. De belangrijkste uitzondering zou zijn als u het winterklaar maakt of het sluit voor een langere vakantie. Nee, bubbelbaden lopen niet leeg bij koud weer. Mensen die opblaasbare bubbelbaden gebruiken, moeten er goed voor zorgen, vooral in de winter.

Het wordt aanbevolen om bij slecht weer en de temperatuur onder 45° F de kuip leeg te laten lopen en te wachten op betere weersomstandigheden. Dit is ook een goede manier om de kwaliteit en het jarenlange gebruik van de opblaasbare bubbelbaden uit te breiden. Dus, hoe lang gaan opblaasbare bubbelbaden mee? Hoe lang een opblaasbaar bubbelbad meegaat, hangt af van hoe goed het wordt verzorgd en hoe goed het is gemaakt. Sommige eigenaren melden problemen na slechts een paar maanden eigendom, terwijl anderen er tot 5 jaar gebruik van krijgen.

Het gemiddelde lijkt rond de 2 — 3 jaar gebruik te liggen. Het tweede probleem is dat, om opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk te maken voor kopers en levensvatbaar te maken voor de bedrijven om ze te produceren, ze op een relatief budgetniveau moeten worden gebracht en dit kan leiden tot kwaliteitscontroleproblemen, zowel met het opblaasbare deel als ook met de mechanische onderdelen (pompen en verwarmingstoestellen). Het is een relatief snel proces om een opblaasbare hot tub op te zetten (vooral als je een luchtcompressor hebt om hem op te blazen) en het is de moeite waard om de tijd te nemen, omdat dit de levensduur van je hot tub verlengt.

Leave a Comment

Required fields are marked *