Hoe opblaasbaar bubbelbad?

Beoordeling 5, 0 · Beoordeling door admin1.Lees de gebruikershandleiding · 2.Kies uw site zorgvuldig · 3.Houd rekening met het gevulde gewicht · 4.Denk aan een windscherm · 5.Blaas uw hot tub op en verplaats hem dan. Het is belangrijk om de juiste ruimte te kiezen om je opblaasspa op te zetten. Kies een stuk grond dat groot genoeg is om uw jacuzzi comfortabel in te sluiten. Laat jezelf een extra voet achter aan elke kant van de muren en een extra ruimte van 3 voet voor de pompunit.

Als uw kuip bijvoorbeeld een diameter van 73 inch heeft, kies dan een stuk land dat minimaal 97 × 97 inch is met een extra 36 × 36-inch in de hoek waarin de pomp zich bevindt. De grond moet vrij zijn van rotsen en puin dat het materiaal kan doorboren. Het land moet vlak en vlak zijn, zodat het watergewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Als u een Bestway of een Coleman Lazy Spa hebt gekocht, wordt de pompunit voorgemonteerd geleverd, dus u hoeft hem niet in elkaar te zetten.

Maar als je een draagbare jacuzzi hebt gekocht, zet hem dan in elkaar en sluit hem aan op een geschikt stopcontact van 110 volt. Wanneer je je opblaasjacuzzi voor het eerst opzet, schok je het water om alle organische verbindingen te doden die kunnen leiden tot de groei van biofilm en algen. Je moet ook de pH van je water aanpassen om binnen het gewenste bereik te komen. Raadpleeg de instructies over de specifieke chemicaliën voor elk van deze activiteiten.

Zodra de pH correct is en uw water is geschokt, voegt u gegranuleerd chloor toe. Nadat het water is behandeld met de juiste chemicaliën, is de installatie voltooid. Op dit moment moet u het deksel afsluiten en wachten tot uw bad is opgewarmd. De beste opblaashot tub verhoogt de watertemperatuur met 3-4 graden F.

bij koude omgevingstemperaturen. Als het warm is, kunt u verwachten dat uw bad de volgende dag klaar is. Opblaasbare bubbelbaden zijn een geweldige manier om overal van een hot tub te genieten zonder de enorme kosten van een gewone hot tub. Het opzetten van een opblaasbare hot tub is eenvoudig.

Je blaast de hot tub op, sluit de pomp aan, vult hem met water en zet hem dan aan. Er is echt niet veel meer aan de hand dan dat. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het opzetten ervan. Het kiezen van de verkeerde locatie of het verkeerd instellen ervan kan leiden tot brand of schade aan uw huis.

Hier zijn enkele tips voor het opzetten van opblaasbare bubbelbaden. Sluit de opblaasbuis aan op de luchtuitlaat van de pomp en sluit de andere kant aan op de opblaasklep van de kuip. De afmetingen van de hot tub zijn altijd gebaseerd op de buitenafmetingen van het bad, maar opblaasbare opties zijn hier bedrieglijk vanwege hun wanddikte - meestal dicht bij een voet zodra ze zijn opgeblazen. Terwijl toonaangevende draagbare hottub-merken zoals fantasiespa's en toonaangevende opblaasbare hottub-merken zoals Intex een garantie van 5 jaar delen, dekken opblaasbare hottub-garanties meestal geen lekke banden en wordt het repareren ervan aan de consument overgelaten.

Deze instructies zijn van toepassing op de meer populaire opblaasbare bubbelbaden zoals de Intex en de Coleman opblaasbare hot tub.

Leave a Comment

Required fields are marked *