Hoe vaak moet je een hot tub opblazen?

Beoordeling 5, 0 · Beoordeling door admin1.Blaas uw hot tub niet volledig op wanneer u hem instelt. Blaas uw hot tub op tot ongeveer 95% capaciteit. Dit komt omdat het water, de hitte en zelfs de zon dat wel zullen doen. U moet de hele tijd een opblaasbare hot tub aan laten staan, tenzij u van plan bent hem 3 of meer weken niet te gebruiken %26 zal het leegmaken en opbergen.

Als je het eraf laat maar vol water zit, kan dit leiden tot de opbouw van bacteriën. Bovendien kost het meer energie om het water op te warmen dan om het gewoon op een ingestelde temperatuur te houden. Fabrikanten van opblaasbare kuipen raden aan om het filter om de 2 weken of zo te vervangen, afhankelijk van hoe vaak u het bad gebruikt. In tegenstelling tot standaard, bruikbare bubbelbadfilters die een jaar of langer meegaan, zijn opblaasbare badfilters erg klein en slijten ze gewoon in een zeer korte periode.

Er is een reden waarom de meeste verkooppunten die dit type filter verkopen ze aanbieden in 6, 12 en 24 verpakkingen. Wanneer u klaar bent om de kuip te gebruiken, plaatst u deze op de grond of op de grond en sluit u een elektrische opblaaspomp aan op het opblaasventiel van het bad.

Leave a Comment

Required fields are marked *