Welke opblaasbare hot tub verwarmt het beste?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 26 mei 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare hot tub gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels en een gedempte vloer te produceren, is dit een zeer comfortabel bad om in te genieten. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en dat de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe badkuip om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om dingen warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak. Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen.

Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van deze grootte, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee u de temperatuur en het massagesysteem op afstand kunt aanpassen.

Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus geschikt voor een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken. Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen.

Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te achterhalen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Punctuurbestendige muren omringen deze stevige opblaasbare hot tub en het UV-bestendige materiaal helpt de spa na verloop van tijd zijn vorm te behouden.

Als je eenmaal binnen bent, combineert een krachtig massagesysteem lucht en warmte om je weg te brengen in een ontspannen gemoedstoestand en een digitaal gestuurde pomp verwarmt water tot 104 graden. Of je hem nu liever in je achtertuin of in je huis bewaart, deze opblaasbare hot tub is gemaakt om te reizen. Maximaal zes personen kunnen tegelijkertijd genieten van de 140 krachtige luchtstralen en het water warmt zo snel op dat je niet te lang hoeft te wachten om erin te springen. Maar het richt zich ook op kwaliteit en duurzaamheid met zijn ingebouwde hardwaterbehandelingssysteem, lekbestendig materiaal en handige draagtas.

Het is cruciaal om uw hot tub schoon te houden, en dit opblaasbare model maakt dat proces een fluitje van een cent met zijn eenvoudig te vervangen filterpatronen en het ingebouwde hardwaterbehandelingssysteem. De warmte en beweging van de watermassage van een hot tub ontspant gespannen spieren en geest. Maar niet iedereen heeft de vierkante meters of het budget voor een permanent model op ware grootte. En zou het niet leuk zijn om tijdens het kamperen of op vakantie een hot tub op te zetten? Met de beste opblaasbare bubbelbaden kun je overal waar je water en voldoende ruimte hebt een ontsnapping opzetten.

De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub wordt geleverd met alle functies voor een ontspannende nacht in een hot tub. De kachel verhoogt de temperatuur met ongeveer twee graden per uur, dus het kan enige tijd duren om die ingestelde temperatuur in eerste instantie te bereiken. Als het er eenmaal is, houdt een automatische timer die temperatuur tot 72 uur vast. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub biedt de beste mix van functies, duurzaamheid en comfort, waardoor het onze eerste keuze is.

Voor degenen die instelbaar comfort willen, passen de verstelbare hydrojets van de Bestway SaluSpa Hawaii HydroJet Pro uw comfort en spa-ervaring aan. Hoewel een beetje aan de kleinere kant, biedt deze duurzame opblaasbare hottub voor vier personen een aantal wenselijke functies die deze keuze van Intex plezierig en gemakkelijk te gebruiken maken, waaronder een geïsoleerde hoes, thermische gronddoek, opblaasslang, draagtas, drijvende chloordispenser en pH-teststrip. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, de kwaliteitsconstructie en de welverdiende reputatie van Coleman op het gebied van klantenservice. .

Leave a Comment

Required fields are marked *