Hoe bescherm je een opblaasbare hot tub in de winter?

Als u uw opblaasbare hot tub wilt uitschakelen, is dit wat u moet doen, Snij de stroom af. Begin met het volledig uitschakelen van uw hot tub. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water achterblijft in het sanitair. Stel de filtercyclus in op buiten kantooruren.

Gebruik een iets lagere watertemperatuur. Dit is veel gemakkelijker te doen als uw spa leeg is, dus misschien wilt u dit voor elkaar krijgen als u uw water vervangt, hoe dan ook. Leg de grondcontactmat neer en plaats vervolgens de isolatie op de mat. Plaats de spa bovenop de isolatieplaat en nu heb je een behoorlijk solide thermische barrière die helpt de spa warm te houden als de kou komt.

Kunnen opblaasbare bubbelbaden dus in de winter worden gebruikt? In veel gevallen is het antwoord helaas nee. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in koude omstandigheden, omdat het vinylmateriaal waarvan ze zijn gemaakt verslechtert als de temperaturen te laag dalen. Er zijn echter manieren om dit te omzeilen om u in de winter in staat te stellen uw spa te gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt. In de winter kunt u een opblaasbaar bubbelbad buiten laten staan, maar dit wordt niet aanbevolen.

Als de temperatuur onder de 40F daalt, laat u uw opblaasbare hot tub leeglopen, demonteren en opslaan. Als je hem in de winter wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de verwarming goed werkt en dat het stopcontact voldoende stroom kan leveren. Voeg isolatie toe om warmteverlies te minimaliseren en houd er rekening mee dat koud plastic minder flexibel is en vatbaarder is voor beschadiging. Zoals eerder vermeld, zijn opblaasbare bubbelbaden niet ontworpen om in de kou te werken.

Zelfs de meest premium Intex Purespa is nog steeds ontworpen voor een maximale koude omgevingstemperatuur van 40F. Dit is jammer, want de beste tijd om een hot tub te gebruiken is wanneer het buiten koud is. Ze hebben verwarming die alleen sterk genoeg is om de watertemperatuur 1 tot 2 graden per uur te verwarmen. Dit geldt voor elke badkuip gemaakt door Coleman, Intex en Bestway (die bijna elke andere opblaasbare hot tub van het merk maken).

Wanneer je de waterstralen laat lopen, schiet je gewoon koude omgevingslucht in de opblaasbare jacuzzi die hem heel snel afkoelt. Dus wat kan een creatieve opblaasbare spa-eigenaar doen om dit probleem te bestrijden? We hebben enkele suggesties die u in staat stellen om uw opblaasbare spa draaiende te houden, zelfs als het koud is. Het opblazen van de SaLuSpa Paris AirJet gaat ook moeiteloos, omdat het een pomp en een blikje bevat dat in zeer korte tijd zal opblazen tot zijn capaciteit van 250 gallon. Er is niets dat zo luxueus klinkt als het idee om tijdens de koude wintermaanden een heerlijk warm, bruisend spabad te nemen, maar als je een opblaasbare hot tub hebt, vraag je je misschien af of het geschikt is voor inflatie tijdens het koude seizoen.

Leave a Comment

Required fields are marked *