Zijn opblaasbare bubbelbaden oké?

Maar weet in koudere klimaten dat hoe verder onder de 50° F de buitenluchttemperatuur is, hoe moeilijker het is voor opblaasbare bubbelbaden om een watertemperatuur van 104° F. te handhaven Ondanks de lichtgewicht constructie worden opblaasbare bubbelbaden nog steeds opmerkelijk zwaar als ze vol zijn. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn ze niet geschikt voor balkons, daken of verhoogde vloeren die niet goed zijn versterkt om het extra gewicht te dragen. Vol water en mensen, opblaasbare bubbelbaden kunnen gemakkelijk tot 2.500 lbs wegen.

Het is het beste om ze op een vlak maaiveld te plaatsen, zoals een betonnen pad, de laagste verdieping (kelder of eerste verdieping) of een vlakke plek in de tuin. Onthoud echter dat als de hot tub eenmaal is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten totdat het spa-water de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère. Op ongeveer 2 graden per uur.

Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur nodig heeft om de aanbevolen 104 graden F. te bereiken. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over het aantal uren verwarming dat nodig is om aan uw hottub-behoeften te voldoen.

Over het algemeen zijn de opblaaskuuroorden het geld waard. Ze zijn een geweldige manier om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van het buitenleven. Het opblazen van jacuzzi kost een fractie van de kosten van vaste baden. Toch hebben vergelijkbare prestatiestatistieken, waarbij hun mechanische componenten in wezen hetzelfde zijn.

Draagbare bubbelbaden zijn ook geweldige cadeaus. Opblaasbare kuipen zijn extreem duurzaam en zullen naar verwachting vele seizoenen meegaan. Een geweldig kenmerk van opblaasbare spa is dat vervangende onderdelen goedkoop zijn en dat er geen technicus hoeft te worden geïnstalleerd. De enige situatie dat vaste baden beter presteren dan ontstoken baden, is in een omgeving onder de 40° F.

Maar zelfs in deze situaties kunnen opblaasbare bubbelbaden nog steeds effectief zijn als ze geïsoleerd zijn. De beste opblaasbare hot tub is de Bestway Saluspa Miami Air Jet Inflatable Spa (grijs) die ik aanbeveel. Hierdoor is opblaasbare jacuzzi een financieel slimmere manier om de weelderige spa-ervaring naar uw huis te brengen. Hoewel de beste opblaasbare hot tub niet per se de goedkoopste is, komt de beslissing in feite neer op een keuze tussen 4 opblaasbare hot tub-merken.

Terwijl toonaangevende draagbare hottub-merken zoals fantasiespa's en toonaangevende opblaasbare hottub-merken zoals Intex een garantie van 5 jaar delen, dekken opblaasbare hottub-garanties meestal geen lekke banden en wordt het repareren ervan aan de consument overgelaten. Een groot voordeel dat een opblaasbare jacuzzi heeft ten opzichte van de duurdere optie, is de mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is. Gelukkig is het luidruchtigste dat je opblaasbare hot tub zal zijn tijdens het opzetten, terwijl het bad zelf opblaast. Maar als je traditionele hydrojets wilt, zijn er opblaasbare jacuzzi-modellen die ze hebben, zoals de Intex PureSpa Deluxe.

Als u uw opblaasbare jacuzzi in de winter wilt gebruiken, zijn er enkele aanvullende aanpassingen om de prestaties van uw bad te verbeteren.

Leave a Comment

Required fields are marked *