Welk opblaasbaar hot tub-merk is het beste uk?

Tijdens de eerste 12 weken van lockdown was er een stijging van 480 procent van de verkoop van hot tub, aangezien Britten prioriteit gaven aan ontspanning toen vakanties van tafel waren. Ze transformeren tuinen niet alleen in vakantiewaardige heiligdommen, ze nemen ook minimale ruimte in, in tegenstelling tot zwembaden. . Om dit te voorkomen, wilt u ervoor zorgen dat uw hot tub gevuld en verwarmd is voordat het buiten te koud is, en wordt geleegd wanneer de temperatuur onder de 10 graden begint te dalen.

Een spa-hoes, bedrade controller, filterpatroon, grondmat en tuinslangadapter zijn ook inbegrepen. Een garantie van zes maanden voor het spabad en 12 maanden garantie op elektrische onderdelen zijn ook inbegrepen. Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 26 mei 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare hot tub gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en dat de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt.

De PVC-constructie maakt het ook duurzaam. Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe badkuip om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar vanaf dit moment waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om dingen warm te houden. Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Er is echter maar één massageinstelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur continu gebruik.

Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee u de temperatuur en het massagesysteem op afstand kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus geschikt voor een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras.

Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen. Om uw specifieke voorschriften te achterhalen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Ontspan en kom buiten tot rust met de beste bubbelbaden van Lay-Z-Spa, Wave en MSpa Op zoek naar de beste opblaasbare bubbelbaden? De perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen in de tuin, een opblaasbare hot tub is een betaalbare manier om een luxe buitenspa te creëren in uw eigen achtertuin. De kleinere interne meting betekent echter minder waterverbruik - de Cancun heeft 669 liter in vergelijking met de inhoud van 1123 liter van Helsinki - wat ook zou moeten betekenen dat er minder energie wordt gebruikt om het water te verwarmen en de temperatuur te handhaven.

En hoewel de Cancun 120 luchtstralen heeft in vergelijking met het 180 jetaanbod van Helsinki, heeft deze betaalbare optie nog steeds genoeg bubbels om je het gevoel te geven dat je niets mist. Afgezien van de kleur van de buitenmuur, is de Lay-Z-Spa Bali hot tub qua specificaties bijna identiek aan de Lay-Z-Spa Cancun - biedt een 120 airjet spa-ervaring, gemakkelijk opblazen en net genoeg ruimte voor vier volwassenen. Maar als de avond valt, wordt de reden voor het upgraden naar deze hot tub duidelijk. Net als bij de Lay-Z-Spa Helsinki, is dit opblaasbare Wave-model ontworpen met dunnere buitenmuren die een ruimer interieur bieden en waardoor maximaal zes volwassenen de hot tub tegelijk kunnen gebruiken.

De totale diameter is echter iets kleiner op 145 cm, in plaats van de genereuzere diameter van 180 cm van Helsinki. Het aantal luchtstralen is ook iets minder dan het Lay-Z-Spa-model, met 120 op de Wave hot tub en 180 op de beste Helsinki in zijn klasse. Als u op zoek bent naar een van de beste opblaasbare bubbelbaden met LED-verlichting, die een grotere capaciteit biedt dan de vierpersoons Lay-Z-Spa Bali, dan is dit MSPa-model onze topaanbeveling. Het biedt zes LED-kleurkeuzes, en net als de Bali kun je je favoriete kleur kiezen om de sfeer te bepalen of de LED-kleurveranderende cyclus selecteren.

Bovendien zijn er 138 luchtstralen voor een ontspannende massage, en de Aurora hot tub biedt drie verschillende drukniveaus, zodat u de bubbels naar wens kunt aanpassen van rustgevend tot verkwikkend. Dat alles, plus 140 luchtstralen om je te ontspannen in een zalige staat van ontspanning. Dus als het gemak van smart-tech belangrijk voor u is, kan dit wel eens een van de beste opblaasbare bubbelbaden voor u zijn. Als u op zoek bent naar een kleinere opblaasbare hot tub, dan is dit misschien wel de beste keuze.

We ontdekten dat het zwembad comfortabel plaats biedt aan 2 tot 4 volwassenen. Ondanks dat het kleiner is, biedt dit bad een geweldige combinatie van comfort, ontspanning en draagbaarheid. U kunt zich ook verheugen op een snel verwarmingssysteem dat het water tot 40 graden Celsius toasty maakt. De temperatuur kan worden aangepast via een bedieningspaneel.

U kunt ook de 81 all-surround luchtstralen activeren voor een rustgevende bubbelmassage. Met een watercapaciteit van 700 liter en 118 krachtige luchtstralen is dit inderdaad een van de beste luxe draagbare bubbelbaden die er zijn. Je kunt tot 4 personen tegelijk verwennen en kiezen voor temperaturen variërend tot 42 graden. Bovendien heeft het bad een timer om het water voor te bereiden tegen de tijd dat je thuiskomt en zijn de materialen stevig genoeg om jaren mee te gaan.

Het kopen van de beste opblaasbare bubbelbaden kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als je een first-timer bent. Om de juiste aankoopbeslissing te nemen, zijn er bepaalde overwegingen waarmee u rekening moet houden. De tweede overweging is het aantal luchtstralen. Gemiddeld 100 luchtstralen zijn ideaal voor een standaard draagbare jacuzzi.

We hebben vastgesteld dat het kiezen van een opblaasbare hot tub de betaalbare optie is, maar hoeveel moet u uitgeven? Gemiddeld kunnen opblaasbare bubbelbaden ergens tussen de £300 en meer dan £1.500 kosten, terwijl je gemakkelijk meer dan £6.000 kunt uitgeven aan een bad met harde schaal (zoals deze van de Canadian Spa Company). De Lay-Z Spa Helsinki is ontworpen met een 'Freeze Shield' systeem, ontworpen om te voorkomen dat het water in uw bad bevriest. Afgezien van Freeze Shield, heeft de Helsinki 180 jets, die gemakkelijk kunnen worden bediend via een paneel dat aan de pomp is bevestigd, en geschikt is voor tussen de vijf en zeven personen. Maar het is nog steeds een geweldige, stevige en gebruiksvriendelijke hot tub, vooral voor minder dan de helft van de prijs.

Het heeft 104 luchtstralen en wordt zelfs geleverd met een bijzettafel (als je bijvoorbeeld een glas wijn of een cocktail mee wilt nemen in de hot tub). Briljant als je dapper genoeg bent voor een duik in december. Op zoek naar een grote spa-hot tub die gemakkelijk geschikt is voor het hele gezin? Zoek niet verder dan deze vierpersoons hot tub van Canadian Spa, met 12 verstelbare roestvrijstalen hydrotherapiestralen en een ingebouwde ozongenerator om uw water kristalhelder te houden. Het wordt ook geleverd met LED-verlichting om de sfeer na sluitingstijd te bepalen.

Deze snelverwarmende hot tub is ontworpen voor zes personen en houdt het feest gaande als de zon ondergaat. Op zoek naar ontstressen aan het einde van de dag? Deze grote opblaasbare hot tub, van 165 cm, wordt compleet geleverd met een filter, deksel, opblaasslang en een grondzeil om te voorkomen dat het vuil wordt. Een van onze favoriete functies zijn de massagebubbelstralen, perfect om de spa naar uw achtertuin te brengen. Houd er rekening mee dat wat gewoonlijk een opblaasbaar zwembad en bubbelbad of jacuzzi onderscheidt, jets en waterverwarming zijn.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *