Werken opblaasbare bubbelbaden in de winter?

Het testen van het opblazen van bubbelbaden heeft bewezen dat deze producten hun maximale watertemperatuur goed kunnen handhaven als deze onder het vriespunt is bij luchttemperaturen, en u kunt er de hele winter van genieten. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder het bad helpt om de watertemperatuur stabiel te houden.

Kunnen opblaasbare bubbelbaden dus in de winter worden gebruikt? In veel gevallen is het antwoord helaas nee. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in koude omstandigheden, omdat het vinylmateriaal waarvan ze zijn gemaakt verslechtert als de temperaturen te laag dalen. Er zijn echter manieren om dit te omzeilen om u in de winter in staat te stellen uw spa te gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt. In de winter kunt u een opblaasbaar bubbelbad buiten laten staan, maar dit wordt niet aanbevolen.

Als de temperatuur onder de 40F daalt, laat u uw opblaasbare hot tub leeglopen, demonteren en opslaan. Als je hem in de winter wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de verwarming goed werkt en dat het stopcontact voldoende stroom kan leveren. Voeg isolatie toe om warmteverlies te minimaliseren en houd er rekening mee dat koud plastic minder flexibel is en vatbaarder is voor beschadiging. Er is niets dat zo luxueus klinkt als het idee om tijdens de koude wintermaanden een heerlijk warm, bruisend spabad te nemen, maar als je een opblaasbare hot tub hebt, vraag je je misschien af of het geschikt is voor inflatie tijdens het koude seizoen.

Het opblazen van de SaLuSpa Paris AirJet gaat ook moeiteloos, omdat het een pomp en een blikje bevat dat in zeer korte tijd zal opblazen tot zijn capaciteit van 250 gallon. We hebben enkele van de beste opblaasbare bubbelbaden voor gebruik in de winter onderzocht en beoordeeld, waar u uw opblaasbare hot tub de hele winter constant kunt laten draaien, zonder het gedoe van het controleren van de watertemperaturen of het constant laten draaien van uw hot tub op een hoog verwarmingsniveau, wat u uiteindelijk een een klein fortuin op je elektriciteitsrekening.

Leave a Comment

Required fields are marked *