Waar te plaatsen opblaasbare hot tub?

Beoordeling 5, 0 · Beoordeling door adminVanwege het risico op spatten en morsen van water uit uw hot tub, we raden u ten zeerste aan om uw hot tub alleen op de begane grond te plaatsen. Als je hem aantrekt, zeg, een. Enkele van de beste opties voor gebruik onder opblaasbare bubbelbaden zijn patio's, terrassen en betonnen oppervlakken. Deze zijn allemaal plat, stevig, sterk, ondersteunend en gelijkmatig - ideaal om het gewicht van het bad zelf plus het water en de gebruikers te nemen.

Het is belangrijk om de juiste ruimte te kiezen om je opblaasspa op te zetten. Kies een stuk grond dat groot genoeg is om uw jacuzzi comfortabel in te sluiten. Laat jezelf een extra voet achter aan elke kant van de muren en een extra ruimte van 3 voet voor de pompunit. Als uw kuip bijvoorbeeld een diameter van 73 inch heeft, kies dan een stuk land dat minimaal 97 × 97 inch is met een extra 36 × 36-inch in de hoek waarin de pomp zich bevindt.

De grond moet vrij zijn van rotsen en puin dat het materiaal kan doorboren. Het land moet vlak en vlak zijn, zodat het watergewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Als u een Bestway of een Coleman Lazy Spa hebt gekocht, wordt de pompunit voorgemonteerd geleverd, dus u hoeft hem niet in elkaar te zetten. Maar als je een draagbare jacuzzi hebt gekocht, zet hem dan in elkaar en sluit hem aan op een geschikt stopcontact van 110 volt.

Wanneer je je opblaasjacuzzi voor het eerst opzet, schok je het water om alle organische verbindingen te doden die kunnen leiden tot de groei van biofilm en algen. Je moet ook de pH van je water aanpassen om binnen het gewenste bereik te komen. Raadpleeg de instructies over de specifieke chemicaliën voor elk van deze activiteiten. Zodra de pH correct is en uw water is geschokt, voegt u gegranuleerd chloor toe.

Nadat het water is behandeld met de juiste chemicaliën, is de installatie voltooid. Op dit moment moet u het deksel afsluiten en wachten tot uw bad is opgewarmd. De beste opblaashot tub verhoogt de watertemperatuur met 3-4 graden F. bij koude omgevingstemperaturen.

Als het warm is, kunt u verwachten dat uw bad de volgende dag klaar is. Als je het leuk vindt om thuis te ontspannen in je eigen spa, maar je wilt geen permanente hot tub bouwen, dan is een opblaasbare spa wat je zoekt. Je kunt je opblaasbare hot tub bijna overal plaatsen, zolang deze maar een plat oppervlak heeft. Het maakt niet uit of je hem buiten of binnen wilt plaatsen.

Je kunt het zelfs in je kelder hebben. Dit komt omdat hij draagbaar is en je hem overal mee naartoe kunt nemen. Zoals de naam al aangeeft, zijn opblaasbare bubbelbaden zachte, draagbare opgeblazen kuipen gevuld met verwarmd water. Ideaal om pijnlijke spieren te ontspannen of te kalmeren, ze kunnen bijna overal buiten en binnen worden opgezet en gemakkelijk worden ingepakt om naar de camping of strandhuis te reizen.

Deze instructies zijn van toepassing op de meer populaire opblaasbare bubbelbaden zoals de Intex en de Coleman opblaasbare hot tub. Ten tweede, wanneer u uw opblaasbare hot tub met water vult, moet er een compacte gave zijn in de opblaasbare spa-wanden. Wanneer u bezig bent met het opblazen van uw hot tub, moet u er altijd rekening mee houden dat u deze niet te veel moet opblazen. Sluit de opblaasbuis aan op de luchtuitlaat van de pomp en sluit de andere kant aan op de opblaasklep van de kuip.

Dus, wat is de beste basis voor een opblaasbare hot tub? Opblaasbare bubbelbaden kunnen op een breed scala aan oppervlakken worden geplaatst, maar enkele van de beste zijn beton, gras en terrasplanken die indien nodig op passende wijze zijn versterkt. Het volgende dat u moet doen, is de opblaasbare hot tub uit het pakket halen, hem neerleggen waar u hem wilt gebruiken en de opblaasklep veilig aan de voering bevestigen. Het is zeer waarschijnlijk dat deze mensen zich niet bewust waren van deze tip, en ze hebben hun opblaasbare spa's te veel opgeblazen, waardoor het water uit de naden lekt.

Leave a Comment

Required fields are marked *