Waar te plaatsen opblaasbare hot tub?

Beoordeling 5, 0 · Beoordeling door adminVanwege het risico op spatten en morsen van water uit uw hot tub, we raden u ten zeerste aan om uw hot tub alleen op de begane grond te plaatsen. Als je het bijvoorbeeld op een. Als je het leuk vindt om thuis te ontspannen in je eigen spa, maar je wilt geen permanente hot tub bouwen, dan is een opblaasbare spa wat je zoekt. .

Het maakt niet uit of je hem buiten of binnen wilt plaatsen. Je kunt het zelfs in je kelder hebben. Dit komt omdat hij draagbaar is en je hem overal mee naartoe kunt nemen. Het is belangrijk om het juiste gebied uit te kiezen om je opblaasspa op te zetten.

Kies een stuk grond dat groot genoeg is om uw jacuzzi comfortabel in te sluiten. Laat jezelf een extra voet achter aan elke kant van de muren en een extra ruimte van 3 voet voor de pompunit. Als uw kuip bijvoorbeeld een diameter van 73 inch heeft, kies dan een stuk land dat minimaal 97 × 97 inch is met een extra 36 × 36-inch in de hoek waarin de pomp zich bevindt. De grond moet vrij zijn van rotsen en puin dat het materiaal kan doorboren.

Het land moet vlak en vlak zijn, zodat het watergewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Als u een Bestway of een Coleman Lazy Spa hebt gekocht, wordt de pompunit voorgemonteerd geleverd, dus u hoeft hem niet in elkaar te zetten. Maar als u een draagbare jacuzzi hebt gekocht, plaatst u deze in elkaar en sluit u hem aan op een geschikt stopcontact van 110 volt. Wanneer je voor het eerst je opblaasjacuzzi opzet, schok je het water om alle organische verbindingen te doden die kunnen leiden tot de groei van biofilm en algen.

Je moet ook de pH van je water aanpassen om binnen het gewenste bereik te komen. Raadpleeg de instructies over de specifieke chemicaliën voor elk van deze activiteiten. Zodra de pH correct is en uw water is geschokt, voegt u gegranuleerd chloor toe. Op dit moment moet u het deksel afsluiten en wachten tot uw bad is opgewarmd.

Als het warm is, kunt u verwachten dat uw bad de volgende dag klaar is. Deze zijn allemaal plat, stevig, sterk, ondersteunend en gelijkmatig - ideaal om het gewicht van het bad zelf plus het water en de gebruikers te nemen. Als je hem ergens onder een hoek zet, duwt al het gewicht van het water tegen één kant. Dit kan ertoe leiden dat uw opblaasbare hot tub snel slijt.

Je kunt een opblaasbare hot tub in een kelder plaatsen. Je moet ervoor zorgen dat er voldoende ventilatie is. U wilt niet dat de vochtigheid en het vocht de structuur van uw huis beschadigen. Je wilt de structuur van je huis ook niet vullen met schimmel van het vocht.

Je moet ook nadenken over hoe je de hot tub gaat leegmaken. Heeft uw kelder ergens een afvoerputje waar u gebruik van kunt maken. Ideaal om pijnlijke spieren te ontspannen of te kalmeren, ze kunnen bijna overal buiten en binnen worden opgezet en gemakkelijk worden ingepakt om naar de camping of strandhuis te reizen. In sommige opzichten is een betonnen pad het meest ideale oppervlak voor een hot tub op lange termijn.

Je moet het ook laten uitharden voordat je je hot tub erop zet. Een grindbasis is een goede optie voor uw opblaasbare hot tub. Maar plaats uw opblaasbubbelbad niet direct op het ruwe oppervlak van het grind. Het is zeer waarschijnlijk dat deze mensen zich niet bewust waren van deze tip, en ze hebben hun opblaasbare spa's te veel opgeblazen, waardoor het water uit de naden lekt.

Dus, wat is de beste basis voor een opblaasbare hot tub? Opblaasbare bubbelbaden kunnen op een breed scala aan oppervlakken worden geplaatst, maar enkele van de beste zijn beton, gras en terrasplanken die indien nodig op passende wijze zijn versterkt. Wanneer u bezig bent met het opblazen van uw hot tub, moet u er altijd rekening mee houden dat u deze niet te veel moet opblazen. Sluit de opblaasbuis aan op de luchtuitlaat van de pomp en sluit de andere kant aan op het opblaasventiel van de kuip. .

Leave a Comment

Required fields are marked *