Welke opblaasbare hot tub heeft de beste recensies?

. Het is gemakkelijk om comfortabel te zijn in dit bad, met 140 jets en water dat opwarmt tot 104 graden Fahrenheit. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels en een gedempte vloer te produceren, is dit een zeer comfortabel bad om in te genieten. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en dat de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt.

De PVC-constructie maakt het ook duurzaam. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden. Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen.

Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van deze grootte, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massageinstelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur continu gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus geschikt voor een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen.

Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken. Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen.

De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Wat is de beste opblaasbare hot tub om te kopen?. Hoewel een beetje aan de kleinere kant, biedt deze duurzame opblaasbare hottub voor vier personen een aantal wenselijke functies die deze keuze van Intex plezierig en gemakkelijk te gebruiken maken, waaronder een geïsoleerde hoes, thermische gronddoek, opblaasslang, draagtas, drijvende chloordispenser en pH-teststrip. .

Leave a Comment

Required fields are marked *