Hoe blaas je een opblaasbare hot tub op?

Bepaal waar je een opblaasbare hot tub wilt opzetten. Het is belangrijk om de juiste ruimte te kiezen om je opblaasspa op te zetten. Kies een stuk grond dat groot genoeg is om uw jacuzzi comfortabel in te sluiten. Laat jezelf een extra voet achter aan elke kant van de muren en een extra ruimte van 3 voet voor de pompunit.

Als uw kuip bijvoorbeeld een diameter van 73 inch heeft, kies dan een stuk land dat minimaal 97 × 97 inch is met een extra 36 × 36-inch in de hoek waarin de pomp zich bevindt. De grond moet vrij zijn van rotsen en puin dat het materiaal kan doorboren. Het land moet vlak en vlak zijn, zodat het watergewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Als u een Bestway of een Coleman Lazy Spa hebt gekocht, wordt de pompunit voorgemonteerd geleverd, dus u hoeft hem niet in elkaar te zetten.

Maar als je een draagbare jacuzzi hebt gekocht, zet hem dan in elkaar en sluit hem aan op een geschikt stopcontact van 110 volt. Wanneer je je opblaasjacuzzi voor het eerst opzet, schok je het water om alle organische verbindingen te doden die kunnen leiden tot de groei van biofilm en algen. Je moet ook de pH van je water aanpassen om binnen het gewenste bereik te komen. Raadpleeg de instructies over de specifieke chemicaliën voor elk van deze activiteiten.

Zodra de pH correct is en uw water is geschokt, voegt u gegranuleerd chloor toe. Nadat het water is behandeld met de juiste chemicaliën, is de installatie voltooid. Op dit moment moet u het deksel afsluiten en wachten tot uw bad is opgewarmd. De beste opblaashot tub verhoogt de watertemperatuur met 3-4 graden F.

bij koude omgevingstemperaturen. Als het warm is, kunt u verwachten dat uw bad de volgende dag klaar is. Zoals de naam al aangeeft, zijn opblaasbare bubbelbaden zachte, draagbare opgeblazen kuipen gevuld met verwarmd water. Ideaal om pijnlijke spieren te ontspannen of te kalmeren, ze kunnen bijna overal buiten en binnen worden opgezet en gemakkelijk worden ingepakt om naar de camping of strandhuis te reizen.

Blaas de hot tub op met behulp van de meegeleverde pomp. Sluit de pomp aan en bevestig de opblaasslang aan beide kuipen en de pomp. Schakel de pomp in en blaas de spa-porties achtereenvolgens op als er telbare secties zijn (controleer nogmaals de instructies als u niet helemaal zeker weet hoe u het moet doen). Het is zeer waarschijnlijk dat deze mensen zich niet bewust waren van deze tip, en ze hebben hun opblaasbare spa's te veel opgeblazen, waardoor het water uit de naden lekt.

U hoeft de opblaasbuis niet opnieuw te gebruiken, daarom kunt u de buis wegpakken zodra u klaar bent met het opblazen van het deksel. Wanneer u bezig bent met het opblazen van uw hot tub, moet u er altijd rekening mee houden dat u deze niet te veel moet opblazen. Het volgende dat u moet doen, is de opblaasbare hot tub uit het pakket halen, hem neerleggen waar u hem wilt gebruiken en de opblaasklep veilig aan de voering bevestigen. Sluit de opblaasbuis aan op de luchtuitlaat van de pomp en sluit de andere kant aan op de opblaasklep van de kuip.

Deze instructies zijn van toepassing op de meer populaire opblaasbare bubbelbaden zoals de Intex en de Coleman opblaasbare hot tub. Ten tweede, wanneer u uw opblaasbare hot tub met water vult, moet er een compacte gave zijn in de opblaasbare spa-wanden. Zodra de kuip en het deksel volledig zijn opgeblazen en de opblaasbuis is opgeborgen, is de volgende stap het aansluiten van de pomp op de kuip. Zodra u het proces van het opblazen van het deksel hebt voltooid, haalt u de inflatieslang uit het deksel en uit de pomp.

Het opblazen van de kuip gebeurt door de lucht die normaal gesproken in de luchtkanalen zou komen om te leiden naar de inflatieklep.

Leave a Comment

Required fields are marked *