Gaan opblaasbare bubbelbaden mee?

Bij het overwegen van de levensduur van uw nieuwe hot tub, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik krijgt van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik vanuit een hardshell hot tub. De gemiddelde levensduur van een opblaasbare hot tub is 5 jaar. Dit is te vergelijken met de gemiddelde levensduur van harde bubbelbaden van 15 jaar. Goed onderhoud, leeglopen bij barre weersomstandigheden en het gebruik van een geïsoleerde bodembedekker kan de levensduur echter verlengen.

Qua levensduur wordt de hardshell hot tub geleverd met 2 jaar garantie op mechanische onderdelen en een garantie van 5 jaar op de schaal. De meeste low-end hot tubs met harde schaal zullen naar verwachting aan de onderkant van 5 - 10 jaar meegaan, dus laten we zeggen dat je er 7 jaar probleemloos gebruik van kunt maken. Helaas worden veel opblaasbare bubbelbaden verwaarloosd, misbruikt en weggegooid na slechts een paar jaar dienst. Ze eindigen niet allemaal zo, maar over het algemeen hebben opblaasbare bubbelbaden meestal een kortere levensduur.

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze vijf jaar of langer meegaan. Als u op zoek bent naar een oplossing voor de lange termijn, kunt u een draagbare spa met harde zijkanten overwegen. De levensduur van de opblaasbare hot tub hangt af van hoe goed onderhouden de spa is en de afwezigheid van defecten van de fabrikant. Sommige eigenaren melden problemen na slechts een maand of twee eigendom, terwijl anderen er tot vijf jaar gebruik van krijgen.

Het gemiddelde lijkt ongeveer 2 tot 3 jaar gebruik te zijn. Onthoud echter dat als de hot tub eenmaal is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten totdat het spa-water de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère. Op ongeveer 2 graden per uur.

Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur nodig heeft om de aanbevolen 104 graden F. te bereiken. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over het aantal uren verwarming dat nodig is om aan uw hottub-behoeften te voldoen.

Het is een relatief snel proces om een opblaasbare hot tub op te zetten (vooral als je een luchtcompressor hebt om hem op te blazen) en het is de moeite waard om de tijd te nemen, omdat dit de levensduur van je hot tub verlengt. Dus, hoe lang gaan opblaasbare bubbelbaden mee? Hoe lang een opblaasbaar bubbelbad meegaat, hangt af van hoe goed het wordt verzorgd en hoe goed het is gemaakt. De beste opblaasbare hot tub is de Bestway Saluspa Miami Air Jet Inflatable Spa (grijs) die ik aanbeveel. Gelukkig is het luidruchtigste dat je opblaasbare hot tub zal zijn tijdens het opzetten, terwijl het bad zelf opblaast.

Het tweede probleem is dat, om opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk te maken voor kopers en levensvatbaar te maken voor de bedrijven om ze te produceren, ze op een relatief budgetniveau moeten worden gebracht en dit kan leiden tot kwaliteitscontroleproblemen, zowel met het opblaasbare deel als ook met de mechanische onderdelen (pompen en verwarmingstoestellen). Een groot voordeel dat een opblaasbare jacuzzi heeft ten opzichte van de duurdere optie, is de mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is. Hoewel de beste opblaasbare hot tub niet per se de goedkoopste is, komt de beslissing in feite neer op een keuze tussen 4 opblaasbare hot tub-merken.

Leave a Comment

Required fields are marked *