Welke opblaasbare spa?

. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels en een gedempte vloer te produceren, is dit een zeer comfortabel bad om in te genieten. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en dat de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard.

Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe badkuip om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar vanaf dit moment waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype.

De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak. Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van deze grootte, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massageinstelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur continu gebruik.

Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken. Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras.

Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen. In ieder geval, als je een groot gezin hebt of een bad wilt om vrienden te vermaken, moet je kiezen voor een grotere capaciteit (4-6 personen) en ervoor zorgen dat je er voldoende ruimte voor hebt. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te achterhalen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren.

Het is gebruikelijk dat er een hek nodig is dat minimaal 4ft lang en niet schaalbaar moet zijn. Op zijn minst is een afsluitbare hoes vereist. Het zou het gewicht van een persoon moeten kunnen nemen zonder in te storten. .

Leave a Comment

Required fields are marked *