Verliest een opblaasbare hot tub lucht?

Zelfs de beste opblaasbare spa's zullen gedurende hun levensduur een lek of twee ontwikkelen, ze kunnen om verschillende redenen gebeuren, waaronder veelvuldig gebruik, leeftijd van het apparaat, gebrek aan onderhoud of doorboord worden door een scherp voorwerp zoals een steen. Een losse inflatieklep is waarschijnlijk een belangrijke oorzaak van het ontsnappen van lucht via een Lay-Z-Spa. Nogmaals, het kan ongebruikelijk zijn dat dit soort problemen zich voordoen in de meest robuuste kuipen. Zorg ervoor dat uw opblaasklep veilig, strak en volledig op zijn plaats zit.

Anders lekt u lucht in schoppen. Hot tubs zijn geweldig om te ontspannen met je gezin, en opblaasbare bubbelbaden laten je dat met een kleiner budget ervaren. Maar de vraag die de meeste mensen zorgen baart, is: „worden opblaasbare bubbelbaden warm? Opblaasbare bubbelbaden worden heet, tot een temperatuur van 104° F. De meeste opblaasbare bubbelbaden zullen echter moeite hebben om die temperatuur te bereiken als de omgevingstemperatuur lager is dan 40° F.

Ook in opblaasbare bubbelbaden kunnen de jets en verwarming niet tegelijkertijd functioneren. Het wordt aanbevolen om alle bubbelbaden permanent aan te laten staan. Dit komt omdat het duurder is om de temperatuur weer op 104° te brengen dan om hem daar te houden. De belangrijkste uitzondering zou zijn als u het winterklaar maakt of het sluit voor een langere vakantie.

Nee, bubbelbaden lopen niet leeg bij koud weer. Mensen die opblaasbare bubbelbaden gebruiken, moeten er goed voor zorgen, vooral in de winter. Het wordt aanbevolen om bij slecht weer en de temperatuur onder 45° F de kuip leeg te laten lopen en te wachten op betere weersomstandigheden. Dit is ook een goede manier om de kwaliteit en het jarenlange gebruik van de opblaasbare bubbelbaden uit te breiden.

Je eerste fout was het kopen van een opblaasbare hot tub. De lucht mag niet zoveel vallen, je hebt vrijwel zeker een lek. Het grootste probleem dat zich kan voordoen als u uw opblaasbare hot tub in de winter gebruikt, is dat het motormechanisme van de pomp kan uitvallen. Deze units zijn niet ontworpen voor gebruik in zeer koude omstandigheden en daarom kan de motor beschadigd raken als deze op een zeer koude temperatuur draait.

Er is niets dat zo luxueus klinkt als het idee om tijdens de koude wintermaanden een heerlijk warm, bruisend spabad te nemen, maar als je een opblaasbare hot tub hebt, vraag je je misschien af of het geschikt is voor inflatie tijdens het koude seizoen. Het is een relatief snel proces om een opblaasbare hot tub op te zetten (vooral als je een luchtcompressor hebt om hem op te blazen) en het is de moeite waard om de tijd te nemen, omdat dit de levensduur van je hot tub verlengt. Het tweede probleem is dat, om opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk te maken voor kopers en levensvatbaar te maken voor de bedrijven om ze te produceren, ze op een relatief budgetniveau moeten worden gebracht en dit kan leiden tot kwaliteitscontroleproblemen, zowel met het opblaasbare deel als ook met de mechanische onderdelen (pompen en verwarmingstoestellen). Dus, hoe lang gaan opblaasbare bubbelbaden mee? Hoe lang een opblaasbaar bubbelbad meegaat, hangt af van hoe goed het wordt verzorgd en hoe goed het is gemaakt.

Leave a Comment

Required fields are marked *