Welk merk opblaasbare hot tub is het beste?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 26 mei 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste opblaasbare hot tub gevonden om de Coleman SaluSpa te zijn. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels en een gedempte vloer te produceren, is dit een zeer comfortabel bad om in te genieten. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en dat de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. .

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar vanaf dit moment waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om dingen warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volgroeide mensen), is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus geschikt voor een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor mensen die er alleen van tijd tot tijd in ontspannen, in plaats van om te socializen. In ieder geval, als je een groot gezin hebt of een bad wilt om vrienden te vermaken, moet je kiezen voor een grotere capaciteit (4-6 personen) en ervoor zorgen dat je er voldoende ruimte voor hebt.

De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te achterhalen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Het is gebruikelijk dat er een hek nodig is dat minimaal 4ft lang en niet schaalbaar moet zijn. Volgens strengere voorschriften zullen sommige gemeenten een stevige muur rond het bad eisen.

Het zou geen extra toegangspunten moeten hebben, zoals vensters, en opnieuw zou het niet beklimbaar moeten zijn. Het zou het gewicht van een persoon moeten kunnen nemen zonder in te storten. Hoeveel mensen er in het bad passen, is een belangrijke overweging voor de meeste shoppers. De capaciteit van de hot tub wordt meestal gemeten in gallons, waarbij de meeste producten op de markt een capaciteit hebben die varieert tussen 175 en 275 gallons.

Fabrikanten meten doorgaans de capaciteit op het punt waar de kuip 80 procent vol is. Met een capaciteit van 254 gallon is deze opblaasbare hot tub geschikt voor vier tot zes personen en beschikt over 114 luchtstralen die een rustgevend, spa-achtig effect creëren. Een breed temperatuurbereik van 68 tot 104 graden Fahrenheit zorgt ervoor dat de watertemperatuur past bij uw persoonlijke voorkeur, en 100 krachtige luchtstralen bieden zwemmers veel comfort. Een sterke buitenlaag van mesh biedt extra bescherming tegen de elementen.

Met deze hottub voor vier personen kunt u een spa-achtige ervaring creëren in uw achtertuin. Met 140 luchtstralen profiteert u van een zacht massage-effect. Hij is uitgerust met een draadloos bedieningspaneel met aanraaktoetsen. Het is gemaakt van duurzaam, 3-laags Fiber-Tech-materiaal dat lekbestendig is.

Het wordt ook geleverd met een kleurveranderend LED-licht om leuke lichteffecten te creëren. Het heeft een buitendiameter van 77 inch, een binnendiameter van 57 inch en een hoogte van 28 inch, met een watercapaciteit van 210 gallons. Het wordt geleverd met een chemische dispenser en twee filterpatronen. Voor een romantische avond is er geen betere sfeer dan een duik in een hot tub.

De Bestway SaluSpa Miami opblaasbare hot tub zou precies het ding kunnen zijn, want het heeft een compact ontwerp, 120 krachtige bubbelstralen en de watertemperatuur kan worden aangepast tot 140 graden Fahrenheit. Met een diameter van 85 inch is deze grote opblaasbare hot tub bedoeld voor maximaal zes personen. Het heeft 170 bubbelstralen voor een zacht masserend effect en is uitgerust met een hardwaterbehandelingssysteem dat calciumophoping voorkomt en het water zachter maakt voor uw huid en kleding. Het is geschikt voor maximaal vier personen en dankzij de vorm kunnen zwemmers comfortabel hun benen strekken.

Het beschikt over 114 omringende luchtstralen en is uitgerust met een digitaal bedieningspaneel waarmee u de temperatuur kunt regelen. Het heeft gemakkelijk op te tillen handgrepen, waardoor het gemakkelijker te vervoeren is. De afmetingen zijn 71 inch bij 71 inch bij 26 inch. Met 80 procent gevuld heeft het een watercapaciteit van 177 gallons.

Het bevat een versterkte hoes, een chemische drijver, twee filterpatronen, een padbeschermer en een reparatiepatch. Dit vierpersoons model van Intex bevat 140 krachtige bubbelstralen, meer dan de meeste andere modellen op de markt. Deze jets zorgen ook voor een sterker massage-effect dan andere vergelijkbare producten. Als u in een gebied met hard water woont, kunt u profiteren van het ingebouwde hardwaterbehandelingssysteem dat bedoeld is om calciumophoping te voorkomen.

Het is uitgerust met een geïsoleerde hoes, een kleurveranderende LED-lamp, twee filterpatronen, twee hoofdsteunen, een thermische gronddoek, een opblaasslang, een draagtas, een drijvende chloordispenser en een pH-teststrip. De binnendiameter is 57 inch, de buitendiameter is 71 inch en de hoogte is 28 inch. Hoewel sommige van de bovenstaande opties krachtige jets bevatten voor voldoende massagemogelijkheden, geven sommige misschien de voorkeur aan een licht, rustgevend effect. Voor deze voorkeuren wordt het Bestway SaluSpa Paris AirJet-bad van 213 gallon geleverd met slechts 76 luchtstralen op het onderste paneel van het bad voor een subtiele en zachte massage terwijl u geniet.

Dit model werkt op een topwarmte-instelling van 104 graden Fahrenheit en heeft ook een verwarmingssysteem dat tot 72 uur van tevoren kan worden geprogrammeerd en bevat een zwembadvoering, pomp, 2 filterpatronen, LED-lichtstrips, een reparatiepatch en een AirJet-systeem. Bovendien zorgt het ingebouwde bedieningspaneel voor eenvoudige aanpassingen aan temperatuur en waterdebiet. Voor een betrouwbare, comfortabele ervaring na het werk is de Coleman opblaasbare hot tub onze topkeuze. De Coleman hot tub heeft een 3-laags TriTech versterkte constructie, een capaciteit van 254 gallon en biedt plaats aan 4 tot 6 personen.

Als alternatief, voor een budgetvriendelijke optie, heeft de Intex opblaasbare hot tub een mesh-constructie, een capaciteit van 210 gallon, biedt plaats aan 4 personen en wordt geleverd met meerdere gereedschappen en accessoires. Als het gaat om een hot tub, is de belangrijkste factor om te overwegen de materialen waarvan ze zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Veel van onze topkeuzes zijn gemaakt van drielaagse materialen, met geselecteerde opties met l-balkconstructies en dropstitching. Wat betreft plezier, deze baden variëren van 177- tot 297 gallon capaciteiten, bieden plaats aan 2 tot 7 personen, en omvatten 76 tot 170 bubbels- of luchtstralen voor ontspanning en massagemogelijkheden.

De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, de kwaliteitsconstructie en de welverdiende reputatie van Coleman op het gebied van klantenservice. Omdat opblaasbare jacuzzi's eenvoudig op te zetten en af te breken zijn, zijn ze ook populair geworden bij kampeerders en vakantiegangers die graag op hun bestemming genieten. .

Leave a Comment

Required fields are marked *